top of page

STRANDINGARNA

facebook-7-64.png
instagram-4-64.png
youtube-4-64.png
spotify-64.png

Bookingagent:

Pål Torsgård

+47 4650 6210

I 2018, 10 år etter avskjedskonserten på Rakfiskfestivalen gjenoppsto bandet “one night only”.

Det å dra på Strandingarnakonsert er en reise. En reise gjennom bygd og by, sorg og glede, humor og alvor. Strandingarna har som mål at de få konsertene i året skal være en opplevelse publikum seint vil glømme.

- Konserten i 2018 skulle være en engangsaffære forteller Lars Isachsen Jemterud, men når konserten solgte helt ut og etter stor etterspørsel om å gjøre det igjen var det jo ingen tvil: vi må gå for en konsert i året!

Det viser seg at låtene "Opel", “Rasing, "Fest i Røn" og "Bygdafest" er like aktuelle i dag som for ti år siden. Uten at musikken hadde blitt gitt ut eller promotert har det hele levd sitt eget liv på den mørke siden av internett. Med nye låter som “Gravarlord”, “Brøytebilsjåfør” og “Gutta på gølvet” viser Strandingarna at det fortsatt er tak i bandet og at de mener alvor.

Det ligger mange ufortalte historier og myter rundt låtene og bandet. Kanskje vi endelig får vite hva som skjedde på låvedansen i Etnedal tilbake i 2006, hvordan i alle dager bandet kom seg på kontoret til direktøren i Norges største plateselskap i 2008 og hvor mye blod Vemund mistet på konserten i spikersuppa i 2009?

Av de originale medlemmene er fortsatt Lars Endre Strand vokalist, Lars Isachsen Jemterud bassist og Vemund Strand Aspeggen gitarist. Erik Haugen, trommeslager i Måndag, var også med på den siste konserten for 10 år siden og skal igjen briljere med sine kunster denne kvelden. Sjangeren er en god blanding av country, rock og, ifølge kjennere, også en viss grad av frijazz.

bottom of page