top of page

NI LIV

facebook-7-64.png
instagram-4-64.png
youtube-4-64.png
spotify-64.png

Bookingagent:

Pål Torsgård

+47 4650 6210

Ni Liv er et americana-band fra Bø og Midt-Telemark med musikk i landskapet i – og rundt sjangerene americana, countryrock og folkrock.

Ni Liv spiller originale låter, og framfører tekster på dialekt og har siden oppstarten i 2003 spilt over 500 konserter rundt i Norge og gitt ut hele 7 album. Plata Langhelg fra 2011, ble nominert til Spelemannspris i kategorien; Country.

Bandet har vært lista på P1´s spillelister hele 11 ganger!!!
Låter som "Håkken e du», "Det var den gong», «Kastanjehår», "Merkeband", "Gruble i kor" og "Ikkje spør" blir fremdeles spilt på Norgeskanalen og andre riksdekkende radiostasjoner.

I 2013 feiret bandet sitt 10-årssjubileum, og slapp konsertplata «Ein kveld med Ni Liv». Den inneholder 17 liveversjoner av tidligere utgivelser i tillegg til live-hiten "Late Jon».
Ni Liv slapp sitt sjuende studioalbum, «Broder», i mars 2016. Plata består av tolv nye låter.

Høsten 2020 ble albumet «Tell til tjuge» sluppet, som også er tittelen på en av sangene på plata, forteller noe om at Ni Liv ikke bare har tenkt seg som denne gongen – dem har tenkt seg godt om. Det gjelder det musikalske og tekstlige, men også samarbeid, arbeidsmåter og veien videre. Å holde sammen som band er ikke alltid rett frem. Og viss det blir rett frem, er ikke nødvendigvis det så bra heller!

bottom of page