top of page

HUMMING PEOPLE

facebook-7-64.png
instagram-4-64.png
youtube-4-64.png
spotify-64.png

Bookingagent:

Pål Torsgård

+47 4650 6210

Humming People, et omreisende americanaband fra Toten. Har spilt i inn og utland i flere år nå. De har vært listet på P1 (A-lista) med låter som "Silver Spoon" og "Bullet train".

Siden 2007 har Humming People tilbakelagt mer enn 600 konserter i inn og utland. Musikken har tatt dem til hver en bortgjemt krok i vårt eget land, samt land som Russland, Nederland, USA, Kambodsja, Irland, Israel, Etiopia, Sverige og Danmark. Med et snitt på litt over 100 konserter i året har Humming People blitt et liveband i særklasse.

20.mai 2016 slapp de albumet "Caravelle" på Rockefeller. Oslos storstue. I 2013 ga de ut plata "City of lost men" hvor selveste Emmylou Harris er guttas duettpartner på tittelsporet. De to sistnevnte albumene er produsert av Nashvillefavoritt, Phil Madeira, som ikke legger skjul på at han har lagt sin elsk på bandet.

Humming People elsker variasjonen mellom svære scener og fullt trøkk på festival, til et klamt og lite grupperom i fengsel. Stemningen er uansett til å ta og føle på når disse gutta entrer scenen. De er alt annet enn tilgjort, for dem er publikum viktigst og det som skjer, det skjer der og da.

bottom of page