top of page

FORTUNATE SONS

facebook-7-64.png
instagram-4-64.png
youtube-4-64.png
spotify-64.png

Bookingagent:

Pål Torsgård

+47 4650 6210

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary er det neste ikke til å unngå, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess en Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid henter Fortunate Sons - the Creedence Experience fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna!

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!

Dette har de sågar jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight og CreedenceMania 1969, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen og Haugesund, og som har solgt over 20 000 billetter de siste årene!

Gutta booker nå for kommende periode, og om det er klubb, festival, event eller kulturhus er Fortunate Sons bandet som alltid får publikum ut på gulvet!

Som de pleier å si: på med ruteskjorta og bli med på allsangen!


Her er noen av tilbakemeldingene fra publikum etter å ha sett showet:

"Det var helt topp, slager på slager! TAKK!"

"Det var en fantastisk bra konsert! Garantert at jeg skal på flere konserter!"

"Det var litt av ein kveld. Anbefaler alle som får det til å oppleve!"

"Ja, dette var SÅÅ bra konsert! Anbefales!"

"Takk for et fantastisk show!"

bottom of page