2018-04-08 Måndag 106-Edit-2-web.jpg

MÅNDAG

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • Spotify Social Ikon
  • Dropbox_Icon.svg

Booking

Pål Torsgård
Tlf: +47 46 50 62 10


Presse

Lars Jemterud

Label

Isachsen

«Med litt smak av Hellbillies» 

 

Måndag er et fremadstormende band med røtter i Valdres. I 2016 ga de ut sitt første album«Angrepsklar» som ble godt mottatt av presse, radio og publikum. I september 2018 ble album nr.2, «Arving», sluppet. Albumet staket ut en ny retning musikalsk og tok bandet med på en 40 datoer lang turne fra sør til nord i landet, hvor bla.a Bryggefestivalen i Sande, Ålesund Båtfestival, Gausdalfestivalen, Breisjøfestivalen og Trandalrock ble besøkt.

 

Et drøyt år senere fortsetter de å utfordre seg selv og lytteren. Denne gangen heter singelen «Villskapen i me» og er en eksplosjon av en låt. «Villskapen i me» toger fram i et nedstemt epos der alt som er bra med Måndag kommer til syne. 70-talls synther, slide-gitarer og meningsfylte tekster er i fokus og viser at Måndag IKKE er nok et typisk bygderockband. 

 

Selvgjort er velgjort! Denne gangen valgte Måndag å jobbe helt alene; vokalist Lars I. Jemterud satt seg i førersetet og tok med de andre i bandet på A-laget for å produsere denne låten. I et lite studio på Beitostølen møtte de opp og sammen laget de en låt og et produkt de er veldig stolte av! 

«Høg som ein«mooviestar» - e æ kji redd e har ryggen klar!»